Välkommen till Nyländska Nationen!

Nyländska Nationen är en förening för alla nylänningar och nyländskt sinnade vid Åbo Akademi. Alla ivriga, nya och gamla studeranden är hjärtligt välkomna till vår glada familj!

Mer information om nationen och dess syfte kan hittas på sidan OM NN. Ifall du vill veta mer om styrelsen, hittar du en presentation HÄR. På KLOTTERPLANKET kan du följa med och delta i den livliga diskussionen i nationen.

Evenemangen hittas i högra kanten av framsidan. Anmälningar till evenemangen sker oftast där. Hösten sätter i gång med fart. Tisdagen den 11 september, finns NN i Gadolinia. Torsdagen den 13 september ordnar NN tillsammans med Österbottniska Nationen en Back to school-fest på The Monkey. Torsdagen den 4 oktober är det dags för NN:s gulistintagning och –sitz. Skriv upp datumen i kalendern och håll ögonen öppna för uppdateringar på denna sida!

Medlemskapet till nationen får du enklast HÄR. Nu är det också dags för äldre studeranden att betala medlemsavgiften för detta läsår.

Ifall du har några frågor kan du alltid kontakta styrelsen i adressen nn@abo.fi.

Vi ses i dimman!