Höstens evenemang

Hösten har satt igång och många evenemang ligger runt hörnet. Till att börja med är det dags att planera herrmiddagen som kommer att äga rum i mitten av november.Mer information kommer senare! Men nyländska damer håll era ögon uppe för herrmiddagsplaneringsmöten. Första mötet är nästa veckas tisdag kl.17 på Bremer, kan man inte komma på första mötet går det bra att hoppa med senare också, men roligast är det ju om man är med från början.

Nationens höstmöte hålls den 23.10 kl.17:30 i ASA. Kom och påverka nationens framtid, under höstmöte kommer bland annat årsfestmarskalk att väljas!

På idrottsfronten har vi bowlingen som ordnas nästa veckas onsdag och så ishockey matchen mellan Finland och Ryssland den 7.11, observera att sista anmälningsdagen är den 14.10.

OCH den 2.11 är det dessutom dags för höstens temasitz, med det fantastiska temat ÅLDRINGSHEM. Passar ypperligt dig som känner sig gammal, har fått ålderskris eller bara tycker det vore kul att gå omkring med papiljotter och en rullator för en kväll. Så snabba på och anmäl er!