Välkommen till Åbo och till Nyländska Nationen alla gulisar och övriga medlemmar!

Välkommen med i Nyländska Nationen alla gulnäbbar och äldre studeranden som känner sig nyländskt sinnade.

Nyländska Nationen är en förening vid Åbo Akademi som förenar alla Nylänningar och nyländskt sinnade. Vi arrangerar en hel del evenemang för våra medlemmar där bland den traditionella gulisintagningen och gulissitzen. För mera information om nationen läs sidan OM NN.

För att bli medlem i den största nationen vid Åbo Akademi skall du betala in 7€ för ett år eller 17€ för 3 år till Nyländska Nationens konto samt meddela dina kontaktuppgifter till nn@abo.fi. Mera information om hur du blir medlem finns HÄR. Välkommen med i NN-familjen!

Höstens evenemang kör igång direkt, nedan följer några viktiga datum för både gulisar och äldre medlemmar:

9.9 Träffa styrelsen i Gado: vi svarar på frågor, säljer halarmärken, sångböcker och det finns möjlighet att bli medlem i nationen, så ta med kontanter.

11.9 Gulnäbbsakademin på Kåren: Styrelsen finns på plats och säljer NN-prylar och det finns även möjlighet att bli medlem.

12.9 NN&ÖN Back to school på Monkey: Kom o festa loss på apan med nya o gamla bekanta, en fest du helt enkelt inte kan missa!

18.9 Gulisintagning och gulissitz: Alla gulnäbbar är välkomna att delta i evenemanget, äldre medlemmar får gärna ställa upp som punkthållare. Vi börjar med intagning och sedan följer en oförglömlig sitz!

Alla evenemang hittar ni på framsidans högra sida, ifall de krävs anmälan till något evenemang gör ni det via hemsidan, kom ihåg att avanmäla er ifall ni får förhinder att delta i ett evenemang ni är anmälda till.

Styrelsen nås lättast genom att mejla till nn@abo.fi och ifall ni vill veta vem vi är kolla in STYRELSENS PRESENTATION.