Snart är vintern här…

Hösten har kommit och farit och snart är vintern här, detta betyder att året snart är slut och styrelse 13′  har några evenemang kvar att arrangera.

Till att börja med åker styrelsen och några övriga nations medlemmar över till Sverige, till Uppsala för att knyta ett nytt vänskapsband med Värmlands Nation. Detta kommer ske i from av en ceremoni på Älggasquen den 16.11.

Eftersom året snart är slut, skall det väljas en ny styrelse för verksamhetsåret 2014. Ifall du är intresserad av att ställa upp i styrelsen, du vet kanske redan vilken posten du vill ställa upp för eller så funderar du ännu på vilken post som egentligen skulle passa dig, kom då på vår ställ-upp-i-styrelsen kväll tisdagen den 19.11. Den sittande styrelsen kommer att var på plats och berätta om posterna och svara på frågor.

årsmötet tisdagen den 26.11 väljs det sedan en ny styrelse och funktionärer för verksamhetsåret 2014. Alla med på mötet och påverka vem som blir invald i den nya styrelsen och kom med för att ställa upp i något av våra utskott. Skulle du vilja vara lite mer involverad i NN än bara gå på festerna, ställ då upp antingen i styrelsen eller i något av våra utskott, läs mera om dem HÄR.

Dagen efter årsmötet, onsdagen den 27.11 är det sedan dags för en av årets höjdpunkter nämligen JULFESTENDetta år kommer julfesten att gå av stapeln på en av Åbos nattklubbar, på Lynin kl. 18. Intresset för festen är stort så det kommer att bli en helt fantastisk sitz med ca. 100 pers och julgubben. Efter denna storartade fest kommer festen att fortsätta på nattklubben med AÖ och då är temat NNaughty Christmas Party. Man får klä sig enligt efterfestens tema redan på julfesten, om man så vill.

Som avslutning på detta fantastiska år 2013, ordnas ett sista evenemang i den 12 decmber. På denna lite mer intima sitz kommer  Nationens svin att slaktas, det är självklart Slaktgasquen.

Torsdagen den 12.12 ordnas det även en sista NN goes Monkey fest.

Slutet av hösten och början av vintern är alltså fylld med en hel del NN-evenemang, så var inte oroliga, deltar ni på dem alla borde ni nog få tillräckligt av NN för att klara er över jullovet!