Kickstarta sommaren men NN och ÅsNa

Än är det dags att sätta igång sommarn med buller och bång! Hur gör man inte det bättre än genom att gå på en riktigt ordentlig School’s out-sitz med NN och ÅsNa med årets tema Astrid Lindgren.

Vad passar inte bättre än att springa barfota till snickarboan som Emil, pumpa läns som Tjorven, cykla och skrapa upp knäna som Lotta på Bråkmakargatan, hoppa från tak med paraply som Madicken? Har FPA behandlat dig som Pomperipossa, kanske vill du slåss mot det onda som då Mio min Mio tampas mot Riddar Katos hjärta av sten eller Jonathan och Skorpan besegrar Tengil? Känner du för går det nog bra att busa på som vilket barn i Bullerbyn som helst! Låt därför fantasin flöda, för:

”Allt stort som skedde i världen skedde först i någon människas fantasi.”

– Astrid Lindgren