Program under årsfestveckan: Megazone, bastu & rundvandring på Åbo Slott

Det är en massa kul på gång under årsfestveckan! Allt program hittas på hemsidan eller på Årsfestveckans facebook – gå in och kolla!

t a k e  a  m a t e .  t a k e  a  d a t

Har du inte än varit på Åbo Slott? Eller vill du gå igen? I samband med årsfestveckan ordnas det den 10 mars en exklusiv rundvandring på Åbo Slott – och den är gratis och öppen för alla! Facebook evenemanget hittas HÄR!

NN goes

Den 12 mars står Megazone och bastu på schemat. Har hört rykten om att det blir en kamp utan like , alltså något du inte vill missa ifall du tycker om att ha roligt. Det finns begränsat med platser så anmäl dig i tid! Facebook evenemanget hittas HÄR och anmälan sker på hemsidan.

Har du inte anmält dig till årsfesten? Gå då och gör det nu – du vill väl inte missa årets bästa fest? 🙂