Save The Date│ Jubileumsårsfest

NN80 save the date

 

Nylänningar och vänner!

År 2016 fyller Nyländska Nationen 80 år. Det ska givetvis firas med den bästa festen studentlivet kan erbjuda – nämligen med en hejdundrande Årsfest! Det kommer att bli en helg fylld av underhållning, skratt och minnen för livet. Reservera datumet 12.3.2016 i kalendern nu för Nyländska Nationens jubileumsårsfest.

Kom med och upplev kärleken över fakultetsgränserna med nylänningar, med våra vänner från vänföreningarna i Sverige och Schweiz, med andra Åbo-studenter, med gamyler och med alla dina vänner. Jubileumsårsfesten kommer att bli oförglömlig så Ni vill verkligen inte missa den. Dessutom har NN enligt ryktena ÅA:s bästa sillis vilket innebär att det antagligen också är Svenskfinlands bästa sillis.

Mera information om Jubileumsårsfesten delges närmare mars månad. Vid kontakt och frågor, vänligen vänd Er till årsfestmarsalkerna. Delta gärna i evenemanget på Facebook ==> Länk till Facebook-evenemanget #NN80

I väntan på mars,

Marina Stenbäck & Vanessa Westerlund

Årsfestmarskalkar

nnarsfest@gmail.com