Antar du utmaningen?

antar du utmaningen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du vara med och skapa årets bästa fest som ger dig nyttiga erfarenheter samtidigt som det är roligt och ger dig minnen för livet? Intresserad? Läs då vidare! 

År 2016 firar NN 80 år och förberedelserna inför jubileumsåret är i full gång. En hejdundrande jubileumsårsfest kommer att ordnas den 12:e mars 2016.  För att festen ska bli oförglömlig behövs en duktig och flitig Årsfestkommitté som hjälper Årsfestmarsalkerna med att planera och organisera festen.

Har du vad som krävs?

Du ska vara beredd att jobba hårt för jubileumsårsfesten redan från och med nu. Arbetet är redan i full gång och det finns mycket att göra redan under hösten. Ju närmare marsmånad närmar sig, desto mer intensifieras arbetet. Kontakter till företag är till fördel i arbetet. Viktigast är att du är positiv och driftig och vill skapa en super fest för alla nylänningar och vänner!

Genom att vara med och planera jubileumsårsfesten är du med och skriver NN-historia! Att vara med i årsfestkommittén kommer att vara hektiskt men en otroligt fin upplevelse du kommer att minnas för resten av livet. Låter det här som någonting för dig eller har du frågor? Anmäl ditt intresse till Årsfestmarsalkerna Marina och Vanessa per e-post nnarsfest@gmail.com

Varma hälsningar,

Marina Stenbäck och Vanessa Westerlund, Årsfestmarskalkar