Jubileumsåret är äntligen här!

Back To Cool

I år har det gått 80 år sedan NN grundades och det ska självklart firas med pompa och ståt. Med anledning av jubileumsåret är det en massa spännande på gång inom nationen och här är några datum att reservera i kalendern:

  • 13.1 Back To Cool @ The Monkey: Jubileumsåret inleds tillsammans med ÖN med årets coolaste fest på Apan. Gör som alla andra coolingar i Åbo och kom på årets första fest! De 100 första får ett halarmärke.
  • Lanseringsfest för historiken i februari: I år utges nationens första historik någonsin och det ska givetvis uppmärksammas med en lanseringsfest. Mera info på kommande.
  • 12.3 Jubileumsårsfest: Årets höjdpunkt är jubileumsårsfesten som kommer att bli århundradets bästa fest. Anmälningen öppnar i februari. Mera info om årsfesten och anmälningen på kommande. Vid kontakt och frågor gällande årsfesten, vänligen vänd dig till Årsfestmarsalkerna → nnarsfest@gmail.com