Sommarlov

Bästa Nylänningar&Vänner,

Nu har tiden kommit (eller kommer snart) som de flesta väntat på, nämligen sommar och sommarlov! 

Vårterminen har varit lång, vi har hunnit med en massa. En sjukt bra årsfest och roliga sitzer med mera. Det sista nationsmötet fick vi också avklarat men tyvärr inget bokslut, men vi hoppas på att vi får det i skick så snabbt som möjligt. 

Hösten för med sig många roliga evenemang, vi välkomnar nya gulisar samt har gulisintagning, temasitzer, pappa-betalar sitz, sport&kultur evenemang och allt som vi bara hinner och det finns intresse bland nationsmedlemmarna att gå på. Maila gärna oss om du har en bra idé på evenemang!

Ha en jätte skön sommar! Hoppas vi ses på sommarträffen,om inte så ses vi i höst, utvilade och pigga på att ha det roligt igen inom studielivets ramar! 🙂

Kram, EmiliaBest-food-for-Summer2