Gulisintagning & Sitz!

Såja! Kära nya medlemmar! Den 19 september smäller det med Nyländska Nationens gulisintagning! Detta är en perfekt möjlighet för dig som ny studerande i Åbo att träffa andra studeranden från både alla fakulteter vid Åbo Akademi samt från Novia (vilket gör den lite annorlunda jämfört med ämnesintagningarna). Vi utlovar en legendarisk och kul kväll som du absolut inte vill missa! OBS! Skild anmälan till intangningen och sitzen! Sista anmälningsdagen är 17.9. ANMÄL ER TILL INTAGNINGEN HÄR!

 

Ingen gulisintagning utan en proper gulissitz! OBS! Skild anmälan till sitzen och intagningen! (FUNKTIONÄRER OCH ÄLDRE MEDLEMMAR: Er anmälan till sitzen öppnar den 15.9.)  ANMÄL ER TILL SITZEN HÄR!!! 

Obs! Avanmälan: Fr.o.m. kl. 18.00 (18.9.2017) erkänns endast avanmälan som görs via e-post till nn@abo.fi (dvs. e-post måste skickas om avanmälan). Om man inte dyker upp och inte har meddelat om att man inte deltar krävs det betalning av denna person.