Abimässan

Hej Abiturient!

Är du intresserad av att studera vid Åbo Akademi? Undrar du vad Åbo som studiestad kan erbjuda dig? Vill du uppleva studielivet för en kväll? Nyländska Nationen ordnar även i år en ABI-mässa för alla nyfikna gymnasister, häng med!

Under veckoslutet får ni möjligheten att bekanta er med ÅA och dess utbildningslinjer, som presenteras av personal samt äldre studerande. Det är ett ypperligt tillfälle att ställa frågor om studier, inträdesprov samt andra högskolerelaterade saker – och framför allt att träffa nya mänskor.

Efter infotillfället får ni bekanta er med campusområdet och Åbo. Som kvällsprogram ordnas det en sitz (och efterfest på nattklubb) där ni får en liten inblick i studielivet. Minderåriga är välkomna med på föräldrars lov och får delta i sitzen som alkoholfria (vi kontrollerar åldern 😊).

TID: 28.-29.10
PLATS: Åbo
PRIS: 45€

I priset ingår mat, övernattning på hotell samt skjuts till och från Åbo. Bussen startar tidigt på lördag och hemfärden sker på söndag morgon. Information om tidtabeller, betalningsinstruktioner med mera skickas ut till deltagarna!

Sista anmälnings-/avanmälningsdagen är 20.10. Om man avanmäler sig efter detta datum måste man ändå betala evenemangspriset.

Skriv i kommentarsfältet varifrån du kommer samt din ålder. Välkommen med! 😊

PS. Vid frågor kontakta oss per mail nn@abo.fi

ANMÄLAN HITTAR NI HÄR!