Hattsitz på zoom

Häng med på NN:s första zoomsitz under kvällen kommer vi ha sång, spel och häng i både zoom och i sin egen festbubbla. Klä på dig din coolaste hatt eller gör någon fin maskering, viktigast är att den syns i kameran. Vid anmälan säg vilken bubbla du deltar i eller om du söker en festbubbla, du kan även ha din helt egna privata bubbla. Bubblorna får vara högst 10 personer enligt restriktionerna. Ifall du känner att du har symptom stanna gärna hemma i egen bubbla. Vi rekommenderar starkt att ni hålls i grupper under 10 personer under och efter sitzen. 

Vad? 

Hattsitz 

Var?  

I din bubbla på zoom 

När?  

18.2 kl.19-22 

Hur? 

Halare på och din finaste hatt eller maskering 

Värför? 

För att det är kul 

Pris?  

Gratis 

PS. Är du extra aktiv under sitzen kanske det kommer en överraskning till dig. 

PPS. Har du en extra fin hatt kanske den ger extrapoäng. 

Anmälan till sitzen:

https://nylandskanationen.org/evenemang/?action=335