Flytt på reveNN

Svinet har seglat från Åbo till Hangö och skall nu ta sig vidare till fots. Svinet har planerat att hemestra genom hela Nyland i mars. Om du är från Hangö vill du ge tips till svinet vart den ska besöka? Svinet fortsätter längs kusten, berätta till svinet det bästa med din hemstad.

Svinet orkar inte röra på sig själv så den behöver vår hjälp! Ta på dig dina springskor och gå ut på promenad för att samla steg på stegmätaren. Baserat på era steg och era motionspass så kommer svinet röra sig framåt i Nyland.

Ifall du behöver motivation kommer vi ordna några distansmotionsevenemang i mars. För varje deltagare på evenemangen räknas det 5 km till godo.

När?

8.3–31.3

Var?

Var än du är och i cyberrymden.

Hur?

Gå ut på promenad, delta på en distans motionstimme eller motionera för dig själv. Viktigaste är att du samlar stegen på stegmätaren eller mängd av motionspass och skickar dem till oss som bilder på Instagram eller Facebook. Välj själv när du skickar in dem, ju oftare du skickar in desto snabbare slipper svinet framåt.

Varför?

Får att våren är här, promenader är kul och lockdown förstörde alla era planer. Vill du också veta mera om Nyland följ med när svinet far runt och hemestrar i er hemstad.