Ny styrelse sökes!

 

Vad gör du år 2016? Vill du vara med om ett spektakulärt år och jobba med människor som kommer att bli vänner för livet? Vill du ordna coola evenemang och resa till Schweiz på en oförglömlig resa? Låter GA-bal i Lund (Nordens största studentfest) spännande och vill du ha något att fylla ut CV:n och stipendieansökningar med? Klart du vill – då är NN:s styrelse något för dig! Du ska vara aktiv, trofast och hårt jobbande – då kommer du att trivas bra i styrelsen! Styrelsen träffas regelbundet på styrelsemöten

Kurator

Att stå i främsta ledet är helt enkelt din grej! Du tycker om att bestämma och är handlingskraftig! Att säga till folk vad de ska göra är inte ett problem för dig. Du räds heller inte för att hålla tal på diverse tillställningar. Då är kuratorskapet något för dig.

Kuratorn fungerar som styrelsens ordförande. Kurator skriver föredragningslistor, upprätthåller kontakten med våra vännationer och håller koll på allt som händer i nationen. Det är du som svingar klubban på möten. På finare festligheter är det du som bär klykan.

MjAxMi1hYTg3YmEzNTU1ZWE2NjU1

Intresserad? Kontakta Richard Roos

Prokurator

Finns du alltid där för dina vänner i ur och skur och är beredd på att göra vad som helst för att hjälpa dem? Har du alltid drömt om att ordna större evenemang? Då är prokurator posten som skuren för dig!

Du är en social och utåtriktad person med en driftighet som riktigt kliar i fingrarna. Du har vad som krävs för att ordna stora evenemang.

Till prokuratorns uppgifter hör att ordna några av nationens viktigaste och största evenemang, nämligen sommarträffen och abi-mässan. Det hör även till att hitta fanbärare när det så är dags. Prokuratorn fungerar helt enkelt som nationens styrman och bistår kuratorn med vad än denne behöver hjälp med.

joe-biden-vice-president-debate-obama-workplace-ecards-someecardsIntresserad? Kontakta Anna Nyberg

Skattis

Du är en jävel på siffror och älskar att räkna. Att trolla med siffror har aldrig varit en konst för dig. Du är framförallt noggrann och budgetering och bokföring har ingått din vokabulär sedan modersmjölken. Du studerar helst redovisning eller har i varje fall ett stort intresse för ämnet.

Skattisen ska upprätta nationens bokslut. Skattisen har även hand om nationens bankärenden och håller reda på vem som betalat medlemsavgiften. Du sitter även automatiskt med i ÅFK (=årsfestkomittéen) och gör upp bokföringen för årsfesten.

Nationshus till näst?
Nationshus till näst?

Intresserad? Kontakta Alexander West

Sekreterare

Du gillar att skriva och är en punktknullare när det kommer till det svenska språket. Du ska kunna skriva snabbt och begripligt och ha SAOL väldigt nära hjärtat.

Till dina uppgifter höra att skriva protokoll på såväl styrelse- som nationsmöten. Du ska även skriva verksamhetsplanen och -berättelsen. Detta är uppgifter som ska tas med allra största allvar.  Du har även en inneboende Postimies Pate eftersom sekreteraren är postansvarig (=upphämtning av post och korrespondens). Sekreteraren brukar även fungera som ordförande i programutskottet.

de7415075336a306ba9a12df16d1e31a

Intresserad? Kontakta Sofia Kajander

 

Klubbis

Du gillar att festa och inser att stämningshöjare stavas klubbis. Du har bil eller har tillgång till bil när du än behöver det.

Till din uppgift hör att hålla nationsmedlemmarnas vätskebalans i skick på nationens sitzer. Du är även smidig i baren och kan blanda till drinkar som är minst sagt gudomliga. Du vet även vad hallonlacks är och hur man får tag i det (om inte, fråga Mico). Klubbisen är också automatiskt med i ÅFK och håller i trådarna för Samkvämsutskottet.

tumblr_mnzn2wcj4a1rk4ng8o1_500Intresserad? Kontakta Mico Sjöberg

 

Värd(inna)

Brukar du få beröm för maten du lagar? Jamie Oliver, Gordon Ramsay och Nigella hör till dina största idoler i livet. Du helt enkelt brinner för att laga mat. Varför inte då ställa upp som nationens värd(inna)!

Det är på ditt ansvar att förse nationen med mumsigheter under sitzarna, sillisen och sommartäffen, dvs. hålla nationsmedlemmarna mätta och belåtna. Du är också automatiskt med i ÅFK och ansvarar bl.a. för maten på sillisen. Det är du som tillsammans med klubbisen koordinerar samkvämsutskottet.

86764730290891863XhelCKCbcIntresserad? Kontakta Gillan Suvisaari

PR-chef

Du har ett sinne för stil och elegans och kan uttrycka dig väl i skrift. Det här med marknadsföring känns helt rätt! Du förstår hur man ska kommunicera på både webben och i tryckt form. Du jobbar för att få Pulitzer-priset någon gång i framtiden.

PR-chefen skickar ut infomejl till medlemmarna varje vecka. Du har även ansvaret för att hemsidan hålls uppdaterad. Du är även chefredaktör för nationens medlemstidning NyläNNingen som utkommer 4 gånger i året. Du har idéer till intressanta artiklar och har ett öga för layout. Till ditt förfogande har du både ett PR- och ett layoututskott.

MjAxMy1iNDA2Njg0NmE1ZDc4NWIx

Intresserad? Kontakta Amanda Grönroos