Website Image

NYLÄNDSKA NATIONEN

Kärlek över fakultetsgränserna

1 oktober 2023

NN <3 FunkkisFunkkis inlägg (Facebook Cover)
-

Jag funkkis?

Vill du bli funktionär i nationen? Vet du inte vad en funktionär är? Allt om funktionärsposten kan du läsa om på vår hemsida under sidorna "Funktionärer och uppgifter", samt "Arbetsordning". Att vara funktionär i NN ger dig många möjligheter att komma med i en härlig gemenskap, prova nya saker och hjälpa till med föreningens verksamhet, åka på resor, lära känna massa nya människor, även från våra vännationer och mycket mera! Länk till hemsidan hittar du i vår linktree eller bara med att googla Nyländska Nationen! Att bli en funkkis är väldigt lätt. Uttryck först ditt intresse till styrelsen eller dyk bara upp på höstmötet 10.10 och bli funktionär då. Desto svårare är det inte! Vi kommer också att hålla ett infotillfälle i samband med nationskväll den 3.10 då man kan lära sig mera om att vara funktionär och nationens verksamhet.

Välja utskott

Om du vill bli funktionär måste du välja utskott att gå med i (kan vara flera!). Dessa och deras arbetsuppgifter kan du också kort läsa om på instagram i vår highlight "Utskott" samt på vår hemsida. Alla eventuella frågor om att vara funktionär kan också riktas till styrelsen om du ser oss på campusområden eller via DM på instagram samt epost till nn@abo.fi Vi svarar gärna på alla frågor! Att vara funkkis är väldigt lite arbete och är ett bra sätt att med låg tröskel bekanta sig med föreningsverksamhet!

Våra funkkisar

Vi vill också passa på att välkomna tillbaka alla våra nuvarande funkkisar! Ni är guld värda och vi är alltid tacksamma för all den hjälp ni ger oss! Att vara en funktionär är ett viktigt arbete inom nationen och vi i styrelsen vill alltid att ni funktionärer ser detta!💙💛 Kom ihåg att om du har varit funkkis kan du be om ett intyg för dina insatser! Skicka till oss via epost eller kontakta oss på något annat sätt så fixar vi det!